2008-11-14

wow


Ezt a forgalmas vételt várom már mióta. Harmadszor csókolta meg a grafikon ezt a csúnya mélyet, és beindult valami. Nem tudom, meddig tart, de egy posztot megér.

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Üdv !

Szép fordulat, de nagyon szívatós mert biztos sokan jáccottak shortra amikor látták hogy begyorsul az esés (törte a trendcsatorna alját). Azután meg szépen visszahúzták, törte felülről is, és megindult a visszavétel.

Vagy mégsem erről van szó mert jelenleg nem tudom hogy az usákoknál lehet e már shortolni (erősíts meg plíz)

Illetve volna még 1 kérdésem, hátha tudsz segíteni.
Szükség volna nekem is egy jókis real time grafikonrajzolósdira, ami többek közt az usa piacok papírjait mutatja. Tudsz esetleg a stockcharts-on kívül más szoftvert vagy linket ahol ezt elfogadható áron kínálják ? Ha jól láttam itt is $35 havonta a fí. Néztem egy olyat hogy teletrader, ahol viszont majdnem €130 a havi zsold :)
Stockcharts az egyetlen nyerő ?

Üdv,
Lököttt

Szélanyó írta...

Szia!

Mit kéne tudnia annak a másiknak, amit a SC nem tud? EU papírokat? Esignal USA papírokra asszem "csak" $100 tehát olcsóbb mint a €130-as másik izé.

De biztos van sok más nyerő is, le kell őket gúglizni ügyesen.

Short tilalom már rég lejárt az USA-ban, sőt akkor is asszem csak a finance szektorra vonatkozott, és a már megnyitott shortokat nem érintette. A csütörtöki emelkedés nyugodtan nevezhető short squeeze-nek, de hogy a shortosok zárnak, vagy a longosok nyitnak, az nekem tök mindegy, az emelkedés emelkedés, a forgalom forgalom. A cover az buy, a short az sell:) Főleg mert fogalmam sincs, miért és hogyan különböztessem meg őket.

Másnap vissza is adták jó részét, szívatós, az biztos. Jobb lett volna meg se szólalnom, még úgy tűnhet, bevásárlásra buzdítok. Igaziból fogalmam sincs, mikor mi lesz, mi jöhet még.

Névtelen írta...

Én IQFeed-et használok, (www.iqfeed.net) elégedett vagyok vele, 61néhány dollár havonta. Chartnak a legolcsóbb a QuoteTracker( ha megbékélsz a reklámokkal, gyakorlatilag ingyenes), ha jobbat akarsz, akkor amibroker.