2013-02-14

Méltó elismerés

"Gratulálunk, amelynek egyik legkifinomultabb blog, amit találkoztam itt egy kis időt! A hihetetlen, hogy mennyit lehet elvenni valamit csak azért, mert az milyen vizuálisan gyönyörű ez. Youve összerakni egy nagy blog teret remek grafikával, videók, elrendezését. Ez határozottan egy must-see blog!"
.
Kár, hogy kitörölte a blogmotor, mintha valami spam lenne, pedig ez az egyik legszebb elismerés, amit néhány éves kereskedői és egyben tudományos munkásságomért kaptam. A kommentelő annak tudatában is pennát ragadott, hogy még nincs is a nyelv teljes birtokában. Szerény tudását máris jó célra használta.
.
Ezzel új lendületet is adott a blognak!
Na jó, nem.

5 megjegyzés:

Red Fo(re)x írta...

Nagy kár, pedig mindig öröm volt olvasni az írásaidat :)

Szélanyó írta...

Még csak 5-6 éve vagyok inaktív, még van remény:) Veled mizujs azóta? Csinálod még?

Red Fo(re)x írta...

Most láttam, hogy reagáltál :)
Igen csinálom, forexen próbálkozom.
Idáig sikerült nullán tartanom a számlát, de jó lenne tovább lépni már.
Elmentem egy spike tanfolyamra ahol a tanfolyam mellé kaptam egy robot szerűt is, ez sokkal hatékonyabbá teszi a kereskedést.
Remélem, hogy egyszer visszatérsz és olvashatom még az írásaidat.

Szélanyó írta...

Tudok olyan robotot küldeni, ami baromi hatékonyan csinál nullát! Párnaalábetevőgép. Persze 0,65% esély mindig van, hogy betörő elviszi az egészet, stoploss nincs. Valójában nem is rossz a nulla, a jutalékot meg spreadet már le tudod győzni ezek szerint. Sok sikert kívánok a további fejlődéshez! Természetesen visszatérek, amint több pénzem lesz, mint amennyit be tudok fektetni a munkámba, meg egy használt bajor gépjárműbe, de nem biztos, hogy daytradelni. Azért fontos, hogy bajor legyen, hogy a hátsó kerekek legyenek a hajtottak, ez régi vágyam. Meg is nézem, hogy van-e olyan, amibe befér a bringám!

Elena James írta...

Attractive section of content. I just stumbled upon your site and in accession capital to assert that Samtrade fx login I acquire in fact enjoyed account your blog posts. Anyway I’ll be subscribing to your feeds and even I achievement you access consistently fast.