2008-06-12

AERG

Lement egy adag Zrínyi-teszt, de még folytatnom kell, mert túl nagy a szórás. A végén sokkal jobb pozikat vettem fel, mint az elején, és meg kell tudnom, nem véletlen-e. Az átlag nyerő, a kezdeti bénázások ellenére. Kell még adat bizalomgerjesztésnek, ez a lényeg.
.
Közben készítettem watchlistet beszűkülésekkel vagy érdekes szinteken harcoló papírokkal, és ezeket figyelgetem játszásiból. A lényeg, hogy naposon-hetesen izgalmas legyen, és várható legyen rajta valami jóféle kitörés, amibe egy megfelelő helyen, fenséges risk/rewarddal be tudok szállni. Több kis pozit tartok, amíg ki nem stoppolnak, vagy el nem érik a céláraimat, vagy valami egyéb fordulat be nem következik az életükben. Kellemes, diszkrét játék ez, van időm kitalálni a következő lépést, kifigyelni a következő beszállót. Kihasználom, hogy tényleg lehet akár egyesével is adni-venni a papírokat, nem csak size-onként. A specialistánál igen, de már rég lehet mindent Nasdaq-on és Arcán is kapni, szabad a vásár. A kis forgalmú papírok is szóba jönnek napon túl, sőt általában ilyeneken fejlődnek a legjobb dolgok.
.
Na de most már tényleg AERG. A trendforduló-gyanús kitörés (forgalmas második láb) korrekciójában kerestem belépőt. Erős volt a visszaesés, de némi konszolidáció után elindult felfelé, úgyhogy vettem. Aztán lefelé is elindult, stop. Korai volt a beszállás, nincs vége egy ekkora korrekciónak ilyen könnyedén.
.
Ennyi fért mai adásunkba, köszönjük figyelmüket, a viszontlátásra!

Nincsenek megjegyzések: