2007-04-26

Nem a kedvenc radíromat azért

Egy teszt az elején mindig nagyon lelkesítő, aztán mikor kicsukódnak az első pozik, nagyon lehangoló lesz, mert először ugye a full bukók zárulnak. A legvégére megint nagyon vidám lesz a dolog, mikor a nagy nyerők zárulnak ki, akik sokáig trendeltek. Most úgy érzem, mégis inkább a télihez hasonlóan olcsó cuccok jó kitöréseit kéne levadásznom. A válogatást és a zárást kell ügyesebben megoldani. De ezért félbe nem hagyom a friss tesztemet, ami tök másról szól, csak úgy mondtam.
.
Az új módszer amúgy az OSK pozimhoz (ld. videók) kicsit hasonló eljárás lenne, amennyiben már korán az elég jónak ítélt konszolidációkat megveszem, nyugiban, jó áron, és várom a kitörést vagy letörést. A kitörés valószínűbb, ez a feltevés (15p és 1napos chartokon úgy válogatva a cuccot). Feladat továbbá a letöréseket kisebb bukóval eladni, mint amekkora nyerőket el sikerül hozni a kitörések esetén. Célár környékén szorítani a kiszállási módszeren, amúgy lazán hagyni trendelni az anyagot. Lehet hogy semmi jó eredmény nem jön ki ebből, de könnyű csinálni, úgyhogy szeretném, hogy de.
.
Vagy csak simán veszek brilliáns kitöréseket, mint télen, aztán tartom, amíg tart a trend. Télen hajszoltam a momentumokat, jól is ment, de ha visszanézem a pozikat, nagy részük azóta is bika, lassabb játékhoz is jók lettek volna. Volt azért olyan is, aki bukott pár nap alatt 70%-ot. Egyszer visszanézzük ezeket, ha jók lesztek, gyerekek. Biztos találunk pompás tanulságokat.

.
Az új videó első fele:
CNQ, AQNT, OSK

.
Sajnos még nincs vége. Aki az utolsó mondatot megérti, kaphat egy radírt:
OSK, YM, ER2

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Konszolidáció? :D

Névtelen írta...

Nekem nem müxik. :(

Névtelen írta...

De már igen.

Névtelen írta...

Ok, hova küldjem a radírt ? :)

Szélanyó írta...

Tény, hogy így még nehezebb, hogy a végét még le is vágta a reklám:)