2007-11-26

ETFC, ACGY, KGC, SIRF











A pénteki nap kitartó kis bikára sikerült, végig is longoltam, lett is jó eredmény. A legjobb nyerőket tettem ki, hadd hízzon a májam. Volt bukóm is, az egyetlen short pozim, de nem volt olyan durva. Béna voltam, egy esés korrekciójába beleadtam még mielőtt letört volna, és egyből kistoppolt nagyon, azaz felfele tört ki. Na de ezek mindegyikén nagyobbat nyertem, úgyhogy ők kerülnek ki a falra.

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Most daytrade-zel? Mi van a pattern daytrader szabállyal, neked felmentést adtak?

Szélanyó írta...

Felmentetést kaptam, mert begyulladt a bal fülem! Ld. még: http://szelanyo.blogspot.com/2007/11/el-se-hiszem.html

Most játszhatok egész nap, ha cserébe keveset veszítek. Nem titkolt célom, hogy közben sokat nyerjek. Még nem jöttem rá, hogy a legegyszerűbb setupokat keresgélni, baromi melós egyelőre. És még melósabb a saját érzéseim leküzdése. A félelem/kapzsiság/unalom/türelmetlenség és hadd ne folytassam. Düh például. De ha egyszer beindul egy nagy nyerő, megnyugszom, jó érzés fog el, és értelmes döntéseket hozok. El kéne hitetnem magammal, hogy folyton nagy nyerőben vagyok:) Ezt fogom ma tenni. És setupkeresésre is kitaláltam valamit. Hurrá!

Névtelen írta...

Szuper! Hát akkor előre, csak azért vigyázz, stop-loss legyen kőkemény, azon állsz vagy buksz!

Szélanyó írta...

Igen, tudom:) Nem is csinálok túl nagy bukókat, csak egyelőre túl gyakran:) Ha nem hagyom futni a nyerőt elég ideig, nem jön be a sok bukás ára. Összesítve többet nyerek, mint bukok, csak ezt még javítani kell. Sőt mindig lesz min majd javítani nyilván.