2007-11-10

GEO, ALD, PWRD, CLWR

Tudom, hogy iszonyú picik így a gyertyák, és játék közben se ekkorának látom őket, de olyankor csak az utolsó két órát látom a napból, tehát utólag nem tudnám oda berajzolni a történetemet. Ha ennek így semmi értelme, akkor szóljatok, és kitalálok valamit. Ha így is érthető, akkor szóljatok, és nem találok ki semmit. Ha nem szóltok, akkor vagy gyávák vagytok szólni, vagy nem is olvassátok a blogot, csak a meztelen nők miatt jártok ide! Amúgy beállt a nézettség egy olyan 30-40 főre, akármit csinálok, vagy nem csinálok, ennyien vagytok. 6-an sub is scribe-oltátok az RSS feed-emet, amiben mondjuk én is benne vagyok:)
.
Na az abszolút lényeges nézettségi mutatók után nézzük a mai legnagyobb nyerőimet. A legnagyobb bukóm fele akkora volt, mint a negyedik legnagyobb nyerőm, és a legtöbb pozim töredékét hozta/vitte ezeknek itt, de mégis ezek az érdekesek, mert a végeredményt pont ezek hozzák. Az egész stratégiám arról szól, hogy elhozzak nagyobb mozgásokat. Legtöbbször ez nem sikerül, és kis nyerőben/bukóban zárok. Ezek nagyjából kioltják egymást, vagy negatív összegűek, és a néhány mégis összejött nagy nyerő ment meg az éhhaláltól.
.












.
GEO (1) ábrához helyesbítés: 60-on short, 50-en cover. Vigyázat! Tök felesleges információ!

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Újabban olyan kevés itt a meztelen nő hogy komolyan gondolkodom hogy más blog után nézek...

Egyébiránt az 1 percesen elég nehéz életképes ellenállás meg támaszvonalat kivenni, azért kis képzelőerővel műxik

Szélanyó írta...

Hát olyat tudok csinálni, hogy az IB TWS-én visszatekerek, és kinagyítva már talán értelmesebb lehet. Csak akkor a napot magát nem látjuk. De kit érdekel egypercesen a nap ugye.

Meztelen nők meg igenis vannak, pont azért meztelenek, mert nem látszanak, és azt hiszik, senki se tudja róluk. Épp csak kiugrottak az ágyból, és máris itt nézegetik a chartokat. Meztelenül és erőszakosan. Hogy Galla tollából is építkezzek. "Hogyan lettem bányász". Mindenki hallgassa meg otthon légyszíves.

Tudja, az a maga blogjával a legnagyobb baj, hogy hiányzik belőle... minden. De legfőképpen hiányzik a szex és az erőszak, melyek pedig oly nélkülözhetetlenek mai világunkban.

Névtelen írta...

En is nezem ,en is ,en is.

Szélanyó írta...

Helyes, nézzétek is, mert attól tudtok majd jól fütyülni, ha nagyok lesztek! Persze a répán túl. Meg a nyúlon.

Névtelen írta...

Ha elhelyezne képeket a kiváló szombati Bourne-trilógiáról, legalább erőszak lenne!