2007-11-07

MS

A változatosság kedvéért ma a legrosszabbat mutatom be. Aki tud ennél rosszabbat mutatni be, az kap egy fél citromot. Ennyire telik a lekrámbevételeimből na:)
.
Figyelem! Csak erős idegzetűeknek!






.
Ami miatt mégsem írtam még végrendeletet, az a tendencia, hogy tegnap kb 1 jó pozim volt, a többi gagyi, ma meg ez a 2 rossz, és a többi zsír!:)

1 megjegyzés:

Szélanyó írta...

Igazi anti-tréd. Nem túl jól kivehető, hogy melyik életérzés melyik gyertyákhoz tartozik, de azért kreatív képzelőerővel ki lehet találni remélem:). Lemaradt a tanulság: idegesen nem szabad semmit csinálni, csak lenyugodni. És eleve nem kellett volna akkora kockázatú setupba lépni, amitől ideges leszek. És nem kellett volna a napi nyerő fokozására gondolni, mert még durva napi bukóvá vált negyed óra alatt. Persze akkor már nem számított semmi, beindult az önpusztító duzzogás, a legrosszabb, ami történhet egy emberrel. Mint mikor dühösen nekirontasz egy tanknak késsel, amiért az egyik kezedet meglőtte. Ahelyett, hogy elbújnál, hogy mentsd a menthetőt. Gyakran megesik mindenkivel, azért ezt a példát hoztam:)