2007-11-05

El se hiszem!

Valóra vált egy álmom: daytradelhetek az Usában. Bezony. Egész nap. Hogy kinek a pénzét gondozom/herdálom el, az maradjon köztünk. Hogy hogyan, az viszont már engem is érdekel. Mesélj! Hogyan!
.
Már vártam a kérdést. Ugyanúgy. Keresek egy chartot, aminek kicsit belelátok a jövőjébe, és vagy bejön, vagy nem. Először csak 1perces gyertyákon néztem forgalmas papírokat, de ez fárasztó, úgyhogy most inkább csak azt nézem meg közelről, ami már 5 percesen is ígér valamit. Leginkább egy távoli célárat kis rizikóval és gyors lefolyással. Jelenleg ez rendkívül ígéretesnek tűnik, de hol vagyunk még attól! Napi 30 pozit nem fogok mind publikálni, de ha lesz energiám, a legjobbakat, legrosszabbakat, legérdekesebbeket megpróbálom. Simán lehet, hogy nem lesz energiám, főleg eleinte, amíg szokom a helyzetet, meg kialakítom a technikát. Kis technikai probléma: a stockcharts intraday nem nagyon tud visszatekerni, tehát az egyperceseket a TWS charton kéne megrajzolnom, ami fárasztó lenne és sírna a szám. De majd pihenek és úgy.
.
Ez csak illusztráció, sajnos játékpénzzel csináltam, nem igazival, de tökéletes, nem számítva a stockcharts hiányzó gyertyáit. Egy kis hsz-ből ekkora mozgás! Micsoda risk/reward!

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Bravo, akkor előre a daytrader-úton! Jó szelet kívánnék, de pont a szelek anyjának? :)

Szélanyó írta...

Köszönöm!:)

Unknown írta...

Bakker, tokre orulok! Kivancsi leszek! Jo lenne egyebkent heti/havi rendszeresseggel tudatnad a szazalekos eredmenyeidet, ezt eddig is hianyoltam, latni a blogbol, hogy mit csinalsz de azt nem hogy mennyire jo!

Szélanyó írta...

Igen, az jó lenne. Mindenki arra kiváncsi, mennyi pénzt lehet nyerni a piacon:) Az adóhatóság is örülne biztos:))

Amúgy nem lehetetlen, vannak ilyen blogok, ahol pozinként követni lehet az ipsét, meg havonként is. Lehet, hogy ha tartósan nyerő leszek, bevállalok egy ilyet. Addig leshetitek!:))