2006-11-09

Hot Cookies 1108/2

Hosszabb rágódás és elemzés nélkül kibővíteném a tegnapi bull sütilistát 5 további fickóval, akik a tegnapi nap folyamán törtek ki, azután, hogy az előző postot megírtam. ABG, FDC, LGF, MLNM, TE

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

Követelem a győzelmi jelentést!

Szélanyó írta...

A csata még tart, nem beszélünk győzelemről, de tény, hogy míg az utóbbi napokban 20% veszteségben ültem a 9-es portfóliómmal, ma meg akkora bikák voltak, hogy öröm volt nézni, és átmentem nyereségesbe. Mármint azóta hogy elkezdtem ezt a napigyertyás lesbenállós harcmodort.

Ez persze csak helyzetjelentés, rendes beszámoló majd akkor lesz, ha valamit lezártam, vagy unalmas időszakba értünk. Különben úgy járok mint a Dolák-Saly, aki a riporter megbetegedése miatt a saját boxmeccsét közvetítette, a bal kezében mikrofon, a jobbal próbálkozott, a fejét meg kiütötték. Viszont legalább tudósított egy jót.

Névtelen írta...

Az viszont biztos, hogy ezzel a Szaclanya névvel már valami vidéki diszkóba mehetnél DJ-nek, az is valami! :D

Névtelen írta...

Dj.Szaclanya!:DD

Szélanyó írta...

DJ Szaclanya3!

Lakodalmas rapzene minden mennyiségben, vidám nagyfejű énekessel, fazonigazított táncoslányokkal, akiket nem az eszükért szeret majd a közönség. Persze a felvételi is nehéz lesz a tánckaromba. Egy csomó mindent tudni kell betéve.

Névtelen írta...

Jó, figyelj, akkor ha nagyon nem jönnek össze a dolgok, mehetünk, majd én dalolok valamit kínomban. Te meg rángatod a bakelitet.
Nem rap, inkább techno, meg Zámbó Dzsimi diszkósítva. NÉZZ LE RÁÁM! A tömeg el fog olvadni a gyömyörűségtől.

Szélanyó írta...

Oké, legyen techno rap betéttel. Mindegy, csak undorító legyen, és pénzért abbahagyjuk. Országos turné, és megvan az alaptőke.:)