2007-02-19

REVVER

Kipróbálom ezt a másik videófeltöltő helyet. Előre szólok, hogy ez a csütörtöki anyag mégegyszer. Mennyivel jobb képe van, ugye? Összehasonlíthatatlanul. Mondjuk eltart egy ideig, míg megengedik, hogy publikáljam, félnek, hogy pornográf, istengyilkos és nemzetgyalázó. Feltöltöm, bekódolják, rárakják a végére a reklámot, és megnézik, hogy nem jogsértő-e, vagy szabályzatsértő. E.
.

.
Ha több ezermillióan végignézitek, még pénzt is kapok érte. De ezért ne kezdjétek el gépmadár módjára ezerrel kattintgatni a reklámot a végén (pedig tudom ám, hogy csak erre vártok!), mert a gyanúsan sűrű kattintást kiszúrják állítólag. Ők állítják. Szóval inkább beértem évi 6 centtel, csak legyenek láthatóak a gyertyák meg a vonalak. Mert ugye a YouTube ehhez képest igencsak homály! A csütörtöki cikkbe is beszúrtam egymás alá őket, hogy ég és föld!
.
Amiért eddig nem ezt használtam: ha nincs "megfelelő" nézettségem, akkor nem tárolják tovább a cuccot. Majd elválik, hogy ezt mennyire veszik komolyan. Legfeljebb visszatérek YouTube-ra. A videók itt vannak mind a gépemen, nagy baj nem lehet.
.
Egyszer beindítom az angol nyelvű ötletbörzét, és csurognak majd a centek szépen.:)

10 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nekem meg se jelenik ez az új izé. :(

Szélanyó írta...

Ez is flash-ben van ha jól tudom, mint a youtube-féle, de lehet hogy ehhez újabb verzió kell. Ezt a linket próbáld ki:

http://www.macromedia.com/go/getflashplayer

Megbízható forrás (ADBE) aki felvásárolta a Macromedia-t, aki forradalmasította a webes mozgóképet. Ennél többet nem tudok, de lehet hogy ennyit se.:)

Ablakod felső csíkjában nem jelenik meg egy sor hogy izé-bigyó, mikor ráklattyintasz a videóra? Vagy rá se tudsz klattyintani? Kiderítem, mi van, biztos van irodalma a revver.com-on. Csak próbáld ki előbb a flash playert!

Szélanyó írta...

És ha már linkeknél tartunk, aki látta a múlt heti magyar alkaidák fenyegető videóit, megjött rájuk a válasz (persze már mindenki látta az indexen, de hátha mégse).

http://index.hu/politika/belfold/2006/valasztas/pturul/0219fnygt/

Névtelen írta...

Köszönöm, a Flash volt a probléma: letöltöttem, müxik és szép. :) Végignézni most a körülmények okán nem tudom, de elindult, és sokkal élesebb a kép.

Szélanyó írta...

Oké, nem is érdemes végignézni, tök ugyanaz mint a régi:) Majd ha lesz új.

Névtelen írta...

NYNY megindult.Olyanod volt, nem?

Szélanyó írta...

Ja, volt:) Gap up valami hírre, +20%. Ilyenkor jó lett volna benne ülni, de az előtte levő 50%-os korrekciót kihagytam, és ez is jó.

Névtelen írta...

Vegyél CAPA részvényt.
CAPA a cápának :-)

Névtelen írta...

Vegyél CAPA részvényt.
CAPA a cápának :-)

Szélanyó írta...

Majd én megfogom a szabadesésben:)