2007-03-20

Tyű

Az van, hogy most 2 részletben csináltam direkt a videót, de 3 részlet lett, mert túl hosszúra sikerült. Még az első részt se sikerült pornótlanítani a Revvernek, szóval eltart majd egy ideig, míg felkerül mind. Helyesbítenem kell: a videóban említést teszek a 12:00 ET körüli zárásomról, azaz hogy azután nem foglalkozom az usa piacokkal. Hanem viszont elmegyek szórakozni, azaz vásárolni. De ez hülyeség. Vásárolni nem szórakozásból mentem, hanem kemény kötelességtudatból, azaz szórakozás helyett. Ennek ellenére a Tesco-ban sikerült vennem gazdaságos borospoharakat, és egyet leteszteltem. Lehet hogy csak ezért lett 14 perces a második videó, ami kizárólag a Russell 2000-ről szól.
.
Végül 1 kis 80 usd körüli hazugsággal +386 usd-vel zártam ma, ami nagyon bíztató, de sok ilyen kell még, hogy élesben is hajlandó legyek kockáztatni. Nehéz összefoglalni egy videóban egy egész napos izét, és még nehezebb egy egész napos izé mellett valódi munkát végezni, ebből még lesznek konfliktusaim.
.
De ez a jövő. Diszkrét TA kereskedéssel lenyomni indexeket meg devizákat.
.
Szerintem holnap módosítom majd ezt a beírásomat (pl. berakom a videókat), most azonban fel kell dolgoznom egy cserszegi fűszerest, ami sosem könnyű feladat, főleg ha az ember ritkán él ilyesmivel.

.

.

.